Hajdina fasírt

2021.03.08 / Balázs

Elkészítés:
A kását megfőzzük és lehűtjük. A túrót ledaráljuk. A kását, túrót, tojást és petrezselyem zöldjét összekeverjük, sóval és borssal megízesítjük, majd kis fasírtokat formálunk a masszából. Zsemlemorzsában megforgatjuk őket, és forró olajban kisütjük. Gombaszósszal és salátával tálaljuk.

6 fő részére, kalóriaértéke: 156 kcal (100 g), elkészítési idő: 45 perc,
könnyű és olcsó étel

Hozzávalók:

  • 2 tasak hajdinakása
  • 30 dkg túró
  • 3 tojás
  • 2-3 evőkanál petrezselyem zöldje
  • bors, só
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Tipp:
Minden napra javasoljuk a nagyon egészséges, nem húsból készült fasírto­kat, mint pl. a fenti hajdina fasírtot.


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Rokfort sajttal töltött káposzta

2021.04.04 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Makaróni brokkolival besamel mártásban

2022.01.10 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Keresés az oldalon

hírek

receptek

életmód