Hogyan kezdjem a vegetáriánus étrendet?

2021.07.22 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Kezdje a jelenlegi étrend felmérésével. Készítsen olyan húsmentes változatokat, amelyek már élvezik az ételeket, például a hús nélküli chilit vagy a zöldséges pizzát. Keresse meg a vegetáriánus szakácskönyveket, tanulmányozza át a helyi szupermarket vagy természetes élelmiszerbolt polcait, vagy keressen ötleteket a vegetáriánus vagy etnikai éttermek menüjében. Néhány ember fokozatosan vált át a vegetáriánusra; mások mindkét lábbal beugranak.

Az új vegetáriánusok gyakran izgatottak a tanult információk és a változtatások miatt, és meg akarják osztani tapasztalataikat. Gyakran a családjuk és a barátaik támogatják – de néha nem. Ha ez megtörténik, ne hagyja, hogy elbátortalanítsa. Légy vidám az új kalandoddal kapcsolatban, és ne felejtsd el engedni másoknak, hogy saját diétás következtetéseikre tegyenek szert.

A vegetáriánus étrend szórakoztató, egészséges és izgalmas, a kulináris lehetőségek pedig végtelenek. Tudja, hogy együttérző, egészséget támogató és környezetbarát étkezési módba kezd – élvezze tehát az élményt!


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

A vegetáriánus étrend biztonságos a gyermekek számára?

2021.06.20 / Balázs / 1 perc olvasnivaló

A haszonállatokat nem etikusan nevelik?

2021.07.14 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Keresés az oldalon

hírek

receptek

életmód