Hajdina fasírt
2021.03.08 / Balázs
Elkészítés:
A kását megfőzzük és lehűtjük. A túrót ledaráljuk. A kását, túrót, tojást és petrezselyem zöldjét összekeverjük, sóval és borssal megízesítjük, majd kis fasírtokat formálunk a masszából. Zsemlemorzsában megforgatjuk őket, és forró olajban kisütjük. Gombaszósszal és salátával tálaljuk.
6 fő részére, kalóriaértéke: 156 kcal (100 g), elkészítési idő: 45 perc,
könnyű és olcsó étel
Hozzávalók:
- 2 tasak hajdinakása
- 30 dkg túró
- 3 tojás
- 2-3 evőkanál petrezselyem zöldje
- bors, só
- zsemlemorzsa
- olaj
Tipp:
Minden napra javasoljuk a nagyon egészséges, nem húsból készült fasírtokat, mint pl. a fenti hajdina fasírtot.
Vélemény, hozzászólás?