A Beyond Meat partnerséget köt a McDonald’s-szal

2021.03.06 / Balázs

A Beyond Meat megállapodást írt alá a gyorsétterem legnagyobb szereplőivel, mivel a vegán opciók egyre gyakoribbá válnak a világ kedvenc étlapján.

A megállapodás részeként a Beyond Meat lesz a McDonald preferált szállítója a pogácsának a McPlantban , egy új növényi alapú hamburgert tesztelnek a McDonald’s kiválasztott piacain globálisan. Ezenkívül a Beyond Meat és a McDonald’s más növényi menüelemek – például a csirke, sertés és tojás növényi opcióinak – együttes fejlesztését is vizsgálja a McDonald szélesebb körű McPlant platformjának részeként.

“Az új McPlant platformunk arról szól, hogy több választási lehetőséget nyújtsunk az ügyfeleknek, amikor ellátogatnak a McDonald’sba” – mondta Francesca DeBiase, a McDonald ügyvezető alelnöke és az ellátási lánc vezetője.

“Izgatottan várjuk, hogy a Beyond Meat céggel együttműködve ösztönözzük az innovációt ezen a téren, és ennek a stratégiai megállapodásnak a megkötése fontos lépés az utunkon, hogy finom, kiváló minőségű, növényi alapú menüpontokat vigyünk ügyfeleink elé.”

“Büszkék vagyunk arra, hogy megkötöttük ezt a stratégiai globális megállapodást a McDonald’sszal, ami a Beyond Meat izgalmas mérföldköve, és várjuk a McDonald’s szolgálatátását, amivel kibővített választékot kínálnak a menükben világszerte” – mondta Ethan Brown, a Beyond Meat alapítója és vezérigazgatója.

“Kombináljuk a Beyond Meat gyors és könyörtelen innovációs megközelítésének erejét a McDonald’s globális márkájának erejével, hogy olyanvonzó, új növényi alapú menüpontokat vezessünk be, amelyeket a fogyasztók szeretni fognak.”

A hús-alternatív szállító a vegán és vegetáriánusbarát lehetőségek létrehozásában is segít a világ legismertebb gyorséttermi menüiben, beleértve a KFC-t, a Taco Bell-et és a Pizza Hut-ot.

„A mai bejelentés a Beyond Meat-szel való szoros kapcsolatunkra épül, és tekintettel a Beyond Meat-vel végzett legutóbbi tesztek során tapasztalt fogyasztói válaszra, örülünk, hogy a hosszú távú potenciális növényi eredetű fehérje menüelemeknek több vevőt kell vonzaniuk márkáinkhoz, különösen fiatalabb fogyasztók ”- mondta Chris Turner, a Yum! Márkák CFO.

“Arra számítunk, hogy a Beyond Meat partnerség megerősíti márkáink azon képességét, hogy finom, növényi alapú menüpontokat kínáljanak, amelyeket a változatosabb fehérje lehetőségek iránti fogyasztói kereslet és márkáink stratégiája vezérel a helyi piacokon.”


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan elkészül a levegőből tenyésztett műhús

2021.04.06 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Keresés az oldalon

hírek

receptek

életmód