Csiperkegomba fasírt
2021.03.20 / Balázs
Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a durva reszelőn lereszelt gombát, sóval és borssal ízesítjük, és addig pirítjuk, amíg a víz elpárolog. Miután kihűlt, hozzáadjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a keményítőt, jól összekeverjük, fasírtokat készítünk belőle, és forró olajban megsütjük. Melegen tálaljuk kínai kelkáposzta salátával.
Hozzávalók:
- 1/2 kg csiperkegomba
- 1 fej hagyma
- 2 tojás
- 4 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 evőkanál krumpli keményítő
- só, bors
- olaj
3 fő részére, kalóriaértéke: 119 kcal (100 g), elkészítési idő: 60 perc,
könnyű és olcsó étel
Tipp:
A csiperkegombát vargányával is helyettesíthetjük.
Vélemény, hozzászólás?