Csiperkegomba fasírt

2021.03.20 / Balázs

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a durva resze­lőn lereszelt gombát, sóval és borssal ízesítjük, és addig pirítjuk, amíg a víz elpárolog. Miután kihűlt, hozzáadjuk a tojást, a zsemlemorzsát, a ke­ményítőt, jól összekeverjük, fasírtokat készítünk belőle, és forró olajban megsütjük. Melegen tálaljuk kínai kelkáposzta salátával.

Hozzávalók:

  • 1/2 kg csiperkegomba
  • 1 fej hagyma
  • 2 tojás
  • 4 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 evőkanál krumpli keményítő
  • só, bors
  • olaj

3 fő részére, kalóriaértéke: 119 kcal (100 g), elkészítési idő: 60 perc,
könnyű és olcsó étel

Tipp:
A csiperkegombát vargányával is helyettesíthetjük.


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kapcsolódó cikkek

Hagymás knédli

2021.11.04 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Tavaszi zöld palacsinta

2022.06.05 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

hírek

receptek

életmód