Mi a helyzet a kalciummal?

2022.04.30 / Balázs / 1 perc olvasnivaló

A növényi eredetű élelmiszerek rengeteg kalciumot tartalmaznak – például a cékla, az okra, a brokkoli, az aszalt füge, a chia mag, a mandula és a sötétzöld leveles zöldségek (különösen a kelkáposzta, a spenót, a vízitorma és a pak choi). A dúsított szójatej és a kalciumtartalmú tofu szintén jó kalciumforrások.


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapcsolódó cikkek

Mi a helyzet a sovány hússal?

2021.05.26 / Balázs / 1 perc olvasnivaló

A csirke, a pulyka és a hal nem egészséges?

2021.05.30 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Keresés az oldalon

hírek

receptek

életmód