Mi a helyzet a sovány hússal?

2021.05.26 / Balázs / 1 perc olvasnivaló

A telített zsírbevitel bármiféle csökkentése bizonyos előnyökkel jár, de a populációs vizsgálatok azt mutatják, hogy a hús és az állati termékek teljes felszámolása jár a legnagyobb egészségügyi előnyökkel. Noha a különböző húsok változó mennyiségű zsírral rendelkeznek, mindegyik körülbelül ugyanannyi koleszterint tartalmaz. Ezenkívül a magas állati fehérje tartalmú étrend a magas koleszterinszinttel társul, ezáltal növelve a szívbetegségek kockázatát.


nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Kapcsolódó cikkek

A csirke, a pulyka és a hal nem egészséges?

2021.05.30 / Balázs / 2 perc olvasnivaló

Boldog disznók – boldog hús?

2021.03.16 / Balázs / 5 perc olvasnivaló

hírek

receptek

életmód